- Att notera vid beställning
Våra leveranser är starkt beroende av vädret och det är således svårt att sätta exakta datum. En tidig vår i landet innbär tidigare leveranser, medan en sen vår innebär motsatsen. Vi försöker naturligtivs att tillgodose era önskemål så långt det är möjligt.
 
OBS! Det är alltid en fördel att vara ute i god tid med sin beställning i synnerhet om du vill ha lite ovanligar sorter! Att vi anger att rosen finns i lager betyder att vi har rosen i vår kyl eller på odlingsfältet redo att skördas inom tre månader. Men, det är ingen 100% garanti att vi kan leverera rosen då det i synnerhet på våren kan visa sig att rosor farit illa under förvaringen eller tappat sin märkning. Vi chansar aldrig och skickar bara högsta kvalitet. Sker något fel är det inte medvetet. Angivet pris gäller barrotad planta.
 
- Vårleveranser
Leveranser vanligtvis med start i mars. På senvåren/sommaren finns rosorna enbart att köpa på kruka i vår butik i Helsingborg. Priset är högre för krukade rosor än för barrotade plantor.
 
- Höstleveranser
Leveranser sker från slutet av september. Leveranserna sker fortlöpande under hösten med början i landets norra delar. Beställer du tidigt kommer du att få din leverans i första halvan av oktober om inget oförutsätt inträffar.
 
- Fraktkostnad
Vi använder framförallt Posten som leverantör. Priset är 125 kronor oavsett antal. Vid order överstigande 2 500 kr bjuder vi på frakten.